Test av middagsnudler

Santa Maria Whole Wheat Noodles Durum wheat & Egg

Best i test blant middagsnudlene - mettende og næringsrike fullkornsnudler.

TEST: DinKost har testet 20 middagsnudler.
TEST: DinKost har testet 20 middagsnudler. Foto: FOTO: Petter Berg, HM Foto
Sist oppdatert

Santa Maria Whole Wheat Noodles Durum wheat & Egg

Disse middagsnudlene er testens eneste fullkornprodukt. Det avspeiles i testens høyeste fiber- og proteininnhold. Produktet skårer middels på mengden karbohydrater og inneholder en del energi. Både fett- og natriuminnholdet er lavt .

Innhold (nudler):

Fullkornshvetemel (hvete 58%, durumhvete 42% som svarer til 97% av tørrvekten), resistent maisstivelse, salt (1,1 %), egg.

Vekt: 250 g

Næringsinnhold pr. 100 g

Energi: 1400 kJ (340 kcal)

Protein: 15 g

Karbohydrater: 62 g

hvorav sukkerarter: 3 g

Fett: 3 g

hvorav mettet fett: 0,7 g

Kostfiber: 10 g

Natrium: 0,3 g

Denne saken ble første gang publisert 22/06 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også