Test av makrell i tomat

Stabbur-Makrell Filet i tomatsaus

MAKRELL I TOMAT: Klikk Helse har vurdert næringsinnholdet i 15 typer makrell i tomat.

MAKRELL I TOMAT: Klikk Helse har vurdert næringsinnholdet i 15 typer makrell i tomat. Foto: FOTO: Petter Berg, HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Stabbur-Makrell Filet i tomatsaus

Produsent: Stabburet AS

Pris, kr: 13

Mengde i gram: 170

INNHOLD PR. 100 G:

Energi, kcal: 253

Protein, g: 13,4

Karbohydrat, g: 3,0

Fett/hvorav mettet, g: 20,5/3,5

Omega-3, g: 5,3

Salt, g: 1,0

Prosentandel makrellfilet: 70

Spesifikasjoner

Produsent Stabburet AS
Pris 13

Konklusjon

Testvinneren, som mange nok drar kjensel på, drar seieren i land med høyest andel makrell, mest omega-3, nest minst karbohydrat og i toppen på protein. Så å si lik nummer to, men får flere poeng enn den for sitt lave innhold av karbohydrater. Billig og best valg!

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag