Test av kylling - og kalkun - pålegg

Grilstad Italiensk kyllingfilet

Testens laveste saltinnhold og minst mettet fett.

PÅLEGG: Klikk Helse har testet kylling- og kalkunpålegg.

PÅLEGG: Klikk Helse har testet kylling- og kalkunpålegg. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Italiensk kyllingfilet

Produsent Grilstad

Pris, kr 27

Det oppgitte næringsinnholdet i produktene er pr. 100 gram:

Energi, kcal 94

Protein, g 20

Karbohydrater, g 1

Hvorav sukkerarter, g 0,7

Fett/hvorav mettet, g 1/0

Natrium, g 0,5

Andel kylling/kalkun, prosent 86

Spesifikasjoner

Produsent Grilstad
Pris 27

Konklusjon

Testens laveste saltinnhold og minst mettet fett. Nest best på andel kjøtt (86 prosent) og har lavt energiinnhold. Poengsummen trekkes ned på grunn av mer sukkerarter og lavere proteininnhold enn en del andre. Hvorfor denne kalles italiensk, vet vi ikke.

Les også:

Bare én leverpostei får terningkast 6

Hvilke rundstykker er sunnest?

Én kyllingmiddag får terningkast 6

Soleklar vinner blant sjokoladepåleggene

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning