Test av knekkebrød

Økologisk Speltknekkebrød med frø

Terningkast 3.

TEST AV HJEMMELAGDE KNEKKEBRØD: Økologisk Speltknekkebrød med frø. FOTO: Bjørn Inge Karlsen

TEST AV HJEMMELAGDE KNEKKEBRØD: Økologisk Speltknekkebrød med frø. FOTO: Bjørn Inge Karlsen

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Økologisk Speltknekkebrød med frø

Fullkornsprosent: 100

Tre hovedingredienser: Sammalt speltmel 55 %, solsikkefrø 16 %, sesamfrø 6 %

Mengde, g: 200

Næringsinnhold per 100 gram:

  • Energi, kcal: 456
  • Protein: 16,4 g
  • Karbohydrater: 48,4 g
  • Hvorav sukkerarter: 1,3 g
  • Fett/ hvorav mettet: 19,6/2,9 g
  • Kostfiber: 10,3 g
  • Salt: 2

Spesifikasjoner

Produsent Helios/Alma Norge AS
Pris 38,50

Konklusjon

Det økologiske knekkebrødet  skiller seg ut med klart mest karbohydrater av alle, faktisk mer enn i vanlig brød. Poengmessig uttelling for mindre kalorier. Fiber i nedre sjikt og har mye salt.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag