Test av knekkebrød

Knekkebrød

Terningkast 3.

TEST AV HJEMMELAGDE KNEKKEBRØD: Knekkebrød. FOTO: Bjørn Inge Karlsen

TEST AV HJEMMELAGDE KNEKKEBRØD: Knekkebrød. FOTO: Bjørn Inge Karlsen

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Knekkebrød

Fullkornsprosent: 100

Tre hovedingredienser: Sammalt rug grov, havregryn, sesamfrø

Mengde, g: 190

Næringsinnhold per 100 gram:

  • Energi, kcal: 480
  • Protein: 17 g
  • Karbohydrater: 36 g
  • Hvorav sukkerarter: 2 g
  • Fett/ hvorav mettet: 27/3 g
  • Kostfiber: 13 g
  • Salt: 1,6

Spesifikasjoner

Produsent Norgesbakeriet
Pris 33,90

Konklusjon

Dette knekkebrødet kommer bra ut på protein og er i midtre sjikt på fiber. Noe mer karbohydrater enn gjennomsnittet, men trekkes mest i poeng for mye salt.

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag