Test av knekkebrød

Helsprøtt Knekkebrød Urter & Havsalt

Terningkast 4.

TEST AV HJEMMELAGDE KNEKKEBRØD: Helsprøtt Knekkebrød Urter & Havsalt. FOTO: Bjørn Inge Karlsen

TEST AV HJEMMELAGDE KNEKKEBRØD: Helsprøtt Knekkebrød Urter & Havsalt. FOTO: Bjørn Inge Karlsen

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Helsprøtt Knekkebrød Urter & Havsalt

Fullkornsprosent: 100

Tre hovedingredienser: Solsikkekjerner, sesamfrø, sammalt rug

Mengde, g: 220

Næringsinnhold per 100 gram:

  • Energi, kcal: 470
  • Protein: 19 g
  • Karbohydrater: 32 g
  • Hvorav sukkerarter: 2 g
  • Fett/ hvorav mettet: 26/3 g
  • Kostfiber: 15 g
  • Salt: 2

Spesifikasjoner

Produsent Sigdal Bakeri
Pris 39

Konklusjon

Dette knekkebrødet scorer også mange poeng for mye protein, lite karbohydrater og høyt fiberinnhold. Mye salt er det som trekker ned, men kanskje ikke en overraskelse siden navnet tilsier det.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag