Test av knekkebrød
Helsprøtt Knekkebrød Speltflak og Gresskarkjerner
Terningkast 5.

TEST AV HJEMMELAGDE KNEKKEBRØD: Helsprøtt Knekkebrød Speltflak og Gresskarkjerner. FOTO: Bjørn Inge Karlsen
Kort sagt:

Med fullkorn, mindre fett - og dobbelt så mye salt!
Helsprøtt Knekkebrød Speltflak og Gresskarkjerner
Fullkornsprosent: 100
Tre hovedingredienser: Speltflak, solsikkekjerner, linfrø
Mengde, g: 220
Næringsinnhold per 100 gram:
- Energi, kcal: 456
- Protein: 20 g
- Karbohydrater: 33 g
- Hvorav sukkerarter: 2 g
- Fett/ hvorav mettet: 23/3 g
- Kostfiber: 17 g
- Salt: 1
Spesifikasjoner
Produsent | Sigdal Bakeri |
Pris | 39 |
Konklusjon
Dette knekkebrødet går til topps for bra score på det meste, både protein, karbohydrater, energi og spesielt for mest kostfiber av alle. Salt i midtre sjikt. Spelt i ulike varianter har her blitt erstattet med rug.
Vår karakter



Nyttige tjenester
Populære tjenester
FORUM
Underholdning