Test av fiskemiddag

Fjordland Kokt laks med urtesaus

Laks gir mer fett, men her er det mye fisk!

FISKEMIDDAG: DinKost har testet 11 fiskemiddager mot hverandre etter næringsverdi.

FISKEMIDDAG: DinKost har testet 11 fiskemiddager mot hverandre etter næringsverdi. Foto: FOTO: Petter Berg, HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Fjordland Kokt laks med urtesaus, poteter og babygulrøtter

Denne retten inneholder en god porsjon fisk, men ganske lite grønnsaker. Samtidig er det nokså mye fett og kalorier her. Enkel og rask å tilberede i en travel hverdag. Urtesausen inneholder fløte og skalldyr. Lite grønnsaker til tross - her blir du ikke tipset om råkost ved siden.

Innhold per porsjon fiskemiddag:

Energi, kJ: 2034

Energi, kcal: 485

Protein, g: 33,0

Karbohydrater, g: 39,0

Fett, g: 23,0

Herav mettede fettsyrer, g: 6,4

Kostfiber, g: 7,4

Salt, g: 3,6

Hovedingredienser: Poteter (37 %), laks (29 %), urtesaus (20 %)

Mengde fisk, g: 142

Mengde grønnsaker, g: 69

Innhold i hele forpakningen, g: 490

Produsent: Fjordland AS

Pris, kr: 61,50

Spesifikasjoner

Produsent Fjordland AS
Pris 61,50

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag