Test av fiskekaker

Lofoten Hjemmelagde fiskekaker

De eneste i testen som er laget kun av fersk, norsk hysefilet.

FISKEKAKER: DinKost og ShapeUp har testet næringsverdiene i ni fiskekaker mot hverandre.

FISKEKAKER: DinKost og ShapeUp har testet næringsverdiene i ni fiskekaker mot hverandre. Foto: FOTO: Petter Berg, HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Lofoten Hjemmelagde fiskekaker

Pris: 60 kr

Energi, kcal: 93

Protein: 10,8 g

Karbohydrat: 6,9 g

Fett: 2,5 g

Salt: 0,9 g

Prosentandel fisk: 60 %

Lofotens fiskekaker er de eneste i testen som er laget kun av fersk, norsk hysefilet. Nøkkelhullsmerket. Vi liker naturlige råvarer, men kunne ønsket oss en noe høyere fiskeandel. Det betyr mer protein også.

Spesifikasjoner

Produsent Lofoten
Pris 60

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag