Test av fiskegrateng

Lofoten Hjemmelaget fersk fiskegrateng av norsk torskefilet

Terningkast 5.

TEST AV FISKEGRATENG: Vi har testet næringsinnholdet i et utvalg fiskegratenger. FOTO: Bjørn Inge Karlsen

TEST AV FISKEGRATENG: Vi har testet næringsinnholdet i et utvalg fiskegratenger. FOTO: Bjørn Inge Karlsen

Publisert

Kort sagt:

Mengde, gram: 500

Innhold per 100 gram:

Energi, kcal: 144

Protein, g: 13,2

Karbohydrat, g: 8,7

Hvorav sukkerarter, g: 1,1

Fett/hvorav mettet, g: 6,2/3,6

Salt, g: 0,7

Andel fisk, %: 50

Tre hovedingredienser: Norsk torskefilet 50%, helmelk, smør

Spesifikasjoner

Produsent Lofotprodukt AS
Pris 89

Konklusjon

Lofoten "hjemmelagde" med bra andel fisk og dermed bra med protein. Lavest saltinnhold og mindre karbohydrater enn gjennomsnittet. Misser poeng for mer mettet fett enn de andre fra helmelk og smør.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning