Test av brødblandinger

Regal Focaccia

Ikke et hverdagsbrød - mest mettet fett av alle.

TESTET: Dinkost.no har testet 28 typer brødblanding.
TESTET: Dinkost.no har testet 28 typer brødblanding. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto
Sist oppdatert

Regal Focaccia

Spesialbrød til supper, salater, pasta etc. Merket Fint på Brødskala'n. Skal tilsettes vann, olje og gjær. Dette brødet hører ikke hverdagen til, spar det til spesielle anledninger. Inneholder mye salt, lite fiber og mest mettet fett av alle brødene i testen.

Innhold per 100 g ferdig brød

Energi, kJ: 950

Energi, kcal: 230

Protein, g: 7,5

Karbohydrater, g: 40,0

Sukkerarter, g: 2,00

Fett, g: 3,5

Mettet fett, g: 2,0

Kostfiber, g: 2,3

Natrium, g: 0,50

Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: vann (tilsetter du selv), hvetemel, durumhvetemel

Antall tilsetningsstoffer: 0

Antall brød: 1

Produsent: Lantmännen Cerealia

Pris, kr: 32,90

Denne saken ble første gang publisert 03/10 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også