Test av brødblandinger
Møllerens Nan
Nest mest sukker av alle brødene i testen gir en toer.
Møllerens Nan
Nest mest sukker av alle brødene i testen gir en toer.
Spesialbrød fra India bakt med krydder. Tilsettes vann og gjær. Brukes til indisk mat, pasta, salater og supper. Inneholder krydderblanding med mer italiensk enn indisk preg (tomat, baslilikum, hvitløk og oregano). Det som redder nanbrødet fra en ener, er mengden protein, som er forbausende høy. Ellers er det meste mindre bra her.
Innhold per 100 g ferdig brød
Energi, kJ: 1148
Energi, kcal: 271
Protein, g: 9,5
Karbohydrater, g: 49,7
Sukkerarter, g: 4,10
Fett, g: 3,8
Mettet fett, g: 1,8
Kostfiber, g: 2,1
Natrium, g: 0,40
Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: hvetemel, tørket surdeig (av durumhvete), krydderblanding
Antall tilsetningsstoffer: 7
Antall brød: 1
Produsent: Norgesmøllene AS
Pris, kr: 33,20
Denne saken ble første gang publisert 03/10 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.