Test av brødblandinger

Møllerens Nan

Nest mest sukker av alle brødene i testen gir en toer.

TESTET: Dinkost.no har testet 28 typer brødblanding.
TESTET: Dinkost.no har testet 28 typer brødblanding. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto
Sist oppdatert

Møllerens Nan

Nest mest sukker av alle brødene i testen gir en toer.

Spesialbrød fra India bakt med krydder. Tilsettes vann og gjær. Brukes til indisk mat, pasta, salater og supper. Inneholder krydderblanding med mer italiensk enn indisk preg (tomat, baslilikum, hvitløk og oregano). Det som redder nanbrødet fra en ener, er mengden protein, som er forbausende høy. Ellers er det meste mindre bra her.

Innhold per 100 g ferdig brød

Energi, kJ: 1148

Energi, kcal: 271

Protein, g: 9,5

Karbohydrater, g: 49,7

Sukkerarter, g: 4,10

Fett, g: 3,8

Mettet fett, g: 1,8

Kostfiber, g: 2,1

Natrium, g: 0,40

Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: hvetemel, tørket surdeig (av durumhvete), krydderblanding

Antall tilsetningsstoffer: 7

Antall brød: 1

Produsent: Norgesmøllene AS

Pris, kr: 33,20

Denne saken ble første gang publisert 03/10 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også