Test av brødblandinger

Regal Frokostbrød Kaldheving

Et midt-på-treet-brød som hever mens du sover.

TESTET: Dinkost.no har testet 28 typer brødblanding.
TESTET: Dinkost.no har testet 28 typer brødblanding. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto
Sist oppdatert

Regal Frokostbrød Kaldheving

Nøkkelhullsmerket og merket med Grovt på Brødskala'n. Skal heves i kjøleskap, må tilsettes vann og gjær. Inneholder tørket surdeig og sirup. Det meste er midt på treet når det gjelder næringsinnholdet her, mengden natrium (salt) trekker imidlertid ned. Smart å la deigen heve over natten!

Innhold per 100 g ferdig brød

Energi, kJ: 950

Energi, kcal: 220

Protein, g: 8,5

Karbohydrater, g: 39,0

Sukkerarter, g: 1,00

Fett, g: 2,5

Mettet fett, g: 0,5

Kostfiber, g: 5,4

Natrium, g: 0,46

Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: vann (tilsetter du selv), hvetemel, sammalt hvete

Antall tilsetningsstoffer: 2

Antall brød: 2

Produsent: Lantmännen Cerealia

Pris, kr: 27,50

Denne saken ble første gang publisert 03/10 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også