Test av brødblandinger

Regal 4-kornbrød

Et svært godt alternativ til vinnerbrødet.

TESTET: Dinkost.no har testet 28 typer brødblanding.
TESTET: Dinkost.no har testet 28 typer brødblanding. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto
Sist oppdatert

Regal 4-kornbrød

Merket med Nøkkelhullet og Grovt på Brødskala'n. Tilsettes vann, olje og gjær. Gjæren følger med på toppen av pakken.Inneholder tørket surdeig og linfrø. Masse protein i dette brødet er med på å gi en sterk femmer. Litt mye sukker gir middels score her, og er vel det som trekker ned fra en sekser.

Innhold per 100 g ferdig brød

Energi, kJ: 1072

Energi, kcal: 254

Protein, g: 10,4

Karbohydrater, g: 30,8

Sukkerarter, g: 1,20

Fett, g: 4,9

Mettet fett, g: 0,5

Kostfiber, g: 5,8

Natrium, g: 0,30

Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: vann (tilsetter du selv), hvetemel, sammalt rug (9,2%)

Antall tilsetningsstoffer: 1

Antall brød: 2

Produsent: Lantmännen Cerealia

Pris, kr: 22,90

Denne saken ble første gang publisert 03/10 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også