Test av brødblandinger

Regal Fullkornsbrød

Høyeste score på proteiner i hele testen!

TESTET: Dinkost.no har testet 28 typer brødblanding.
TESTET: Dinkost.no har testet 28 typer brødblanding. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto
Sist oppdatert

Regal Fullkornsbrød

Nøkkelhullsmerket og Ekstra grovt på Brødskala'n. En pose tørrgjær sitter på toppen. Inneholder solsikke- og linfrø, noe som sammen med fullkornsmelet er med på å dra opp proteinmengden. Tilsettes vann og olje. Dessverre inneholder brødet ganske mye mettet fett.

Innhold per 100 g ferdig brød

Energi, kJ: 1076

Energi, kcal: 257

Protein, g: 10,9

Karbohydrater, g: 36,2

Sukkerarter, g: 0,80

Fett, g: 6,0

Mettet fett, g: 1,5

Kostfiber, g: 6,7

Natrium, g: 0,30

Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: vann (tilsetter du selv), sammalt mel av rug, hvete og bygg (23,2%), hvetemel

Antall tilsetningsstoffer: 1

Antall brød: 2

Produsent: Lantmännen Cerealia

Pris, kr: 29,90

Denne saken ble første gang publisert 03/10 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også