Test av brødblandinger

Møllerens Lavkarbobrød

Nest best blant spesialbrødene, med nær null sukker.

TESTET: Dinkost.no har testet 28 typer brødblanding.
TESTET: Dinkost.no har testet 28 typer brødblanding. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto
Sist oppdatert

Møllerens Lavkarbobrød

Merket med Ekstra grovt på Brødskala'n. Skal ikke eltes eller heves, kun tilsettes vann og olje.Inneholder hirse og bokhvete, samt egg. Lavkarbobrødet er imidlertid ikke et høyproteinbrød - faktisk er det nest minst protein i dette brødet i hele testen. Lite sukker trekker opp.

Innhold per 100 g ferdig brød

Energi, kJ: 779

Energi, kcal: 187

Protein, g: 5,9

Karbohydrater, g: 12,9

Sukkerarter, g: 0,40

Fett, g: 10,6

Mettet fett, g: 1,0

Kostfiber, g: 9,3

Natrium, g: 0,28

Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: sammalt rug grov (25%), hvetekli (15%), linfrø

Antall tilsetningsstoffer: 3

Antall brød: 1

Produsent: Norgesmøllene AS

Pris, kr: 29,50

Denne saken ble første gang publisert 03/10 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også