Test av brødblandinger

Møllerens Fransk Landbrød

Brødet med minst mettet fett!

TESTET: Dinkost.no har testet 28 typer brødblanding.
TESTET: Dinkost.no har testet 28 typer brødblanding. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto
Sist oppdatert

Møllerens Fransk Landbrød

Merket med Halvgrovt på Brødskala'n. Tilsettes kun vann og gjær. Inneholder surdeig og transfritt fett, og det er aller minst mettet fett i dette brødet blant alle i testen. Lite protein er et minus, ogd et skyldes nok at det ikke er et spesielt grovt brød. Dette vises også ved lite fiber.

Innhold per 100 g ferdig brød

Energi, kJ: 952

Energi, kcal: 225

Protein, g: 7,3

Karbohydrater, g: 44,7

Sukkerarter, g: 1,10

Fett, g: 1,7

Mettet fett, g: 0,2

Kostfiber, g: 4,1

Natrium, g: 0,20

Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: hvetemel, sammalt rug (30%), tørket surdeig av rugmel og surhetsregulerende middel (E270)

Antall tilsetningsstoffer: 5

Antall brød: 2

Produsent: Norgesmøllene AS

Pris, kr: 29,00

Denne saken ble første gang publisert 03/10 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også