Test av brødblandinger

Toro Glutenfritt Havrebrød

Minst protein i hele testen.

TESTET: Dinkost.no har testet 28 typer brødblanding.
TESTET: Dinkost.no har testet 28 typer brødblanding. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto
Sist oppdatert

Toro Glutenfritt Havrebrød

Uten melk, uten hvetestivelse, uten egg. Skal tilsettes gjær og vann. Kan også bli til havregrøt, havrekjeks og rundstykker.Inneholder roefiber og sesamfrø. Det er ikke lett å lage et glutenfritt, godt og "bakelig" brød, noe som vises på proteinmengden. Bra med lite mettet fett og salt.

Innhold per 100 g ferdig brød

Energi, kJ: 760

Energi, kcal: 180

Protein, g: 2,4

Karbohydrater, g: 36,5

Sukkerarter, g: 1,80

Fett, g: 2,7

Mettet fett, g: 0,3

Kostfiber, g: 3,9

Natrium, g: 0,30

Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: stivelse (mais, potet, ris), glutenfrie havregryn (9,5%), risbakemel

Antall tilsetningsstoffer: 5

Antall brød: 1

Produsent: Rieber & Søn

Pris, kr: 29,90

Denne saken ble første gang publisert 03/10 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også