Test av brødblandinger
Toro Glutenfritt Havrebrød
Minst protein i hele testen.
Toro Glutenfritt Havrebrød
Uten melk, uten hvetestivelse, uten egg. Skal tilsettes gjær og vann. Kan også bli til havregrøt, havrekjeks og rundstykker.Inneholder roefiber og sesamfrø. Det er ikke lett å lage et glutenfritt, godt og "bakelig" brød, noe som vises på proteinmengden. Bra med lite mettet fett og salt.
Innhold per 100 g ferdig brød
Energi, kJ: 760
Energi, kcal: 180
Protein, g: 2,4
Karbohydrater, g: 36,5
Sukkerarter, g: 1,80
Fett, g: 2,7
Mettet fett, g: 0,3
Kostfiber, g: 3,9
Natrium, g: 0,30
Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: stivelse (mais, potet, ris), glutenfrie havregryn (9,5%), risbakemel
Antall tilsetningsstoffer: 5
Antall brød: 1
Produsent: Rieber & Søn
Pris, kr: 29,90
Denne saken ble første gang publisert 03/10 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.