Test av posesupper

Knorr Kremet kantarellsuppe

Terningkast 2.

Publisert

Kort sagt:

Næringsinnhold per porsjon ferdig suppe, 2,5 dl:

Antall porsj.: 2

Energi, kcal: 158

Fett, g: 9,5

Mettet fett, g: 6,3

Karbohydrater, g: 15

Sukkerarter, g: 3

Protein, g: 2,8

Kostfiber, g: 0,9

Salt, g: 2,3

Palmeolje: Ja

Ingredienser: Palmefett, grønnsaker 14% (poteter, ristet løk), stivelse (poteter, erter), hvetemel, jodsalt, melkesukker, gjærekstrakt, melkeprotein, fruktose, maltodekstrin, mysepulver, soppulver, kantarell 1,3%, kaliumklorid, salt, sjampinjongjuicekonsentrat, aroma, persille, hvitvinsekstrakt, gurkemeie, sellerirot.

Spesifikasjoner

Produsent Unilever
Pris 15,20

Konklusjon

Kantarellsuppe med spor av kantareller. Mye mettet fett fra palmeolje, som er hovedingrediens, gir trekk. Lite protein og lite fiber i tillegg til mye salt gjør dette til et av de dårligere valgene av posesupper.

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag