Test av posesupper

Knorr gulasjsuppe med paprika, oksekjøtt og løk

Terningkast 3.

Publisert

Kort sagt:

Næringsinnhold per porsjon ferdig suppe, 2,5 dl:

Antall porsj.: 2

Energi, kcal: 100

Fett, g: 2,5

Mettet fett, g: 1

Karbohydrater, g: 18

Sukkerarter, g: 6

Protein, g: 5

Kostfiber, g: 2,5

Salt, g: 2,5

Palmeolje: Ja

Ingredienser: Grønnsaker (poteter, løk 12%, rød paprika 7%) hvetemel, tomatpure, sukker, jodsalt, palmefett, aroma, gjærekstrakt, oksekjøtt 3%, salt, stivelse, hvitløk, krydder og urter, kaliumklorid, løksaftkonsentrat, solsikkeolje, sitronsaftpulver.

Spesifikasjoner

Produsent Unilever
Pris 14,70

Konklusjon

Gulasjsuppe med litt kjøtt i. Generelt lite fett, men mer sukker en de fleste. Blant de beste på protein og inneholder mest fiber. Trekk for palmeolje og mye salt.En porsjon dekker halve dagens anbefalte inntak av salt.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag