Lofoten 86 % Grov Fiskeburger med ørret og kveite

Oslo/studio 20160902; Hjemmet, Klikk.no, Shape-Up
Produkter
Tester
Fiskekaker

Oslo/studio 02092016; Hjemmet, Klikk.no, Shape-Up
Produkter
Tester
Fiskekaker

Oslo/studio 20160902; Hjemmet, Klikk.no, Shape-Up Produkter Tester Fiskekaker Oslo/studio 02092016; Hjemmet, Klikk.no, Shape-Up Produkter Tester Fiskekaker

Publisert Oppdatert

Høy andel fisk fører til bra mengde protein. Hovedingrediensen er hyse, deretter kvitlaks, og minst ørret og kveite tross navnet . Har ingen tilsetningsstoffer, og får høy score for lite karbohydrater og minst salt.

Næringsinnhold per 100 g:

Energi, kcal: 109

Fett, g: 4,2

Hvorav mettet fett, g: 1,6

Karbohydrater, g: 2

Hvorav sukkerarter, g: 0,4

Protein, g: 15,7

Salt, g: 1

Andel fisk, %: 86

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning