Bakehuset Spelt Fullkorn

Publisert Oppdatert

Speltbrød med grei grovhetsgrad går til topps med mest protein og minst salt. Middels med karbohydrater, greit med fiber, men andelen spelt er blant de laveste. Solsikkekjerner gjør brødet mer energirikt. Pluss for lite tilsetningsstoff.

Næringsinnhold per 100 g:

Energi, kcal: 270

Fett, g: 6,6

Hvorav mettet fett, g: 0,7

Karbohydrater, g: 36,5

Hvorav sukkerarter, g: 1

Protein, g: 13,2

Kostfiber, g: 6,4

Salt, g: 0,8

Andel spelt, %: 39,1

Grovhetsgrad, %: 68

Spesifikasjoner

Produsent Bakers AS
Pris 34.9
Ingredienser Vann, speltmel 28,4 %, sammalt spelt 10,7 %, sammalt rug 8,6 %, solsikkekjerner, hvetegluten, rugklimel 4,4 %, havregryn 4 %, surdeig av rug, gjær, rapsolje, salt, melbehandlingsmiddel E300, enzymer.
Næringsinnhold
Mengde 620 g
Kilopris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag