Speltbrød med grei grovhetsgrad går til topps med mest protein og minst salt. Middels med karbohydrater, greit med fiber, men andelen spelt er blant de laveste. Solsikkekjerner gjør brødet mer energirikt. Pluss for lite tilsetningsstoff.

Næringsinnhold per 100 g:

Energi, kcal: 270

Fett, g: 6,6

Hvorav mettet fett, g: 0,7

Karbohydrater, g: 36,5

Hvorav sukkerarter, g: 1

Protein, g: 13,2

Kostfiber, g: 6,4

Salt, g: 0,8

Andel spelt, %: 39,1

Grovhetsgrad, %: 68

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Bakers AS
Pris 34,90
Ingredienser Vann, speltmel 28,4 %, sammalt spelt 10,7 %, sammalt rug 8,6 %, solsikkekjerner, hvetegluten, rugklimel 4,4 %, havregryn 4 %, surdeig av rug, gjær, rapsolje, salt, melbehandlingsmiddel E300, enzymer.
Næringsinnhold
Mengde 620 g
Kilopris
Se alle spesifikasjoner

Vår karakter

{Best i test}

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!