Bake brød: Test av brødblanding

Fullkornsbrød med solsikke og linfrø

Testens vinner.

GROVBRØD: Klikk Helse, ShapeUp og Bedre Helse har testet brødblanding for grovbrød du kan bake selv.

GROVBRØD: Klikk Helse, ShapeUp og Bedre Helse har testet brødblanding for grovbrød du kan bake selv. Foto: FOTO: Petter Berg, HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Fullkornsbrød med solsikke og linfrø

Produsent: Regal

Pris: 23 kr

Grovhetsprosent: 76 %

Næringsinnhold per 100 gram:

  • Energi, kcal: 257
  • Protein: 10,9 g
  • Karbohydrater: 36,2 g
  • Hvorav sukkerarter: 0,8
  • Fett/ hvorav mettet:
  • 6,0/1,5 g
  • Kostfiber: 6,7 g

Spesifikasjoner

Produsent Regal
Pris 23

Konklusjon

Samme poengsum som de to andre med terningkast fem, men dette er brødmiksen med mest fullkorn, og den eneste som kan regnes som ekstra grov (76 % fullkorn). Bra andel protein og fiber, og lite karbohydrater gir mange poeng, men mest mettet fett av alle trekker ned.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning