Italiensk Skinke

Fra emballasjen: Med smak av paprika og hvitløk.

Næringsinnhold per 100 g vare:

Energi, kcal: 105

Protein, g: 18

Karbohydrat, g: 1,4

Herav sukkerarter, g: 1,3

Fett, g: 3

Herav mettet fett, g: 1,1

Salt, g: 1,3

Tre hovedingredienser: renskåret svinekjøtt (86%), vann, salt

Vekt per forpakning: 100

Produsent: Grilstad AS

Ca. pris: 35

Passer godt til:

Nøkkelhullsmerket kjøttpålegg av svinborger er et supert pålegg. Masse protein, forsvinnende lite fett og lite kalorier gjør dette til et pålegg som passer for alle: Barn, ungdom, voksne, eldre, aktive og mindre aktive, slankere og de som ikke trenger tenke på vekten.

Passer ikke så godt til:

Pålegget er laget av svin, noe som ikke passer i enkelte religioner, ei heller for vegetarianere. Svinekjøtt hører nå med i "rød kjøtt"-kategorien, så begrens inntaket av slikt pålegg om du spiser mye rødt kjøtt til middag.

Kyllingfilet Naturell

Fra emballasjen: Nøkkelhullsmerket, med 2 % fett.

Næringsinnhold per 100 g vare:

Energi, kcal: 98

Protein, g: 19

Karbohydrat, g: 1

Herav sukkerarter, g: 0,5

Fett, g: 2

Herav mettet fett, g: 0,7

Salt, g: 2,7

Tre hovedingredienser: kyllingfilet (58%), hønegilet (25%), vann

Vekt per forpakning: 100

Produsent: Nortura SA

Ca. pris: 32

Passer godt til:

Nøkkelhullsmerket skinkepålegg av kylling og høne er et veldig sunt pålegg. Du får masse protein av beste kvalitet, sammen med omtrent ikke noe fett. Naturell betyr også at du slipper røykaroma som ikke er så bra. Supert pålegg for absolutt alle, gammel som ung, aktiv som sedat. Laget av norske råvarer og er merket Nyt Norge.

Passer ikke så godt til:

Pålegget er laget med norske slaktemetoder, noe som ikke passer i alle religioner. Vegetarianere er heller ikke målgruppe her.

Trykk her og følg Klikk Helse på Facebook

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost

Les også:

Vi har testet 30 skinkepålegg

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!