Fjordland Torsk i purreløksaus med gulrøtter og poteter

Torsk er klassisk middag i Norge, og denne går seirende ut av testen. Stor porsjon, nest færrest kalorier i testen og lite fett, torsken er mager i seg selv. Det går an å fryse retten, dog uten potetene. Sausen inneholder fløte og skalldyr. Tips om mer råkost ved siden av retten.

Innhold per porsjon fiskemiddag:

Energi, kJ: 1381

Energi, kcal: 325

Protein, g: 34,0

Karbohydrater, g: 35,0

Fett, g: 5,5

Herav mettede fettsyrer, g: 2,8

Kostfiber, g: 3,3

Salt, g: 3,20

Hovedingredienser: torsk i purreløksaus (49 %), poteter (33 %), gulrøtter (18 %)

Mengde fisk, g: 150

Mengde grønnsaker, g: 99

Innhold i hele forpakningen, g: 550

Produsent: Fjordland AS

Pris, kr: 54,90

Les hele saken

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!