Test av skinkepålegg

Gled Deg Til Vår Fineste Skinke

Mest protein i testen, og også mest kalorier og ganske mye fett.

TESTET: DinKost.no har testet 30 forskjellige skinkepålegg av svin, kylling eller kalkun.
TESTET: DinKost.no har testet 30 forskjellige skinkepålegg av svin, kylling eller kalkun. Foto: FOTO: Petter Berg, HM Foto
Sist oppdatert

Gled Deg Til Vår Fineste Skinke

Merket med Nyt Norge (norske råvarer) og at det er en lett marmorert skinke med naturlig kjøttstruktur. Nøkkelhullsmerket på baksiden. Det er altså kommet dithen at man må reklamere for naturlig kjøttstruktur - det sier mest om de andre produktene i testen. Med absolutt mest kalorier i testen, men også desidert best på protein, blir det nesten en firer, men ikke helt.

Innhold per 100 g

Energi, kJ: 686

Energi, kcal: 163

Protein, g: 24,0

Karbohydrater, g: 0,4

Fett, g: 7,0

Antall tilsetningsstoffer: 5,0

Inneholder E 250, E 249 eller E 251 (nitritt): ja

Andel kjøtt (%): 112 g skinke per 100 g ferdig vare

Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: svinekjøtt, svor, vann

Vekt, g: 103

Produsent: Gilde

Pris, kr: 33,48

Denne saken ble første gang publisert 18/10 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også