Test av skinkepålegg
Nordfjord Røkt Bogskinke
Ganske midt på treet, men bra andel kjøtt.
Nordfjord Røkt Bogskinke
Bra både på antall tilsetningsstoffer og mengde kjøtt i produktet, men en høy fettprosent. Det er forholdsvis lite karbohydrater i denne skinken, mens proteininnholdet er lavere enn vi ønsker oss fra et rent kjøttprodukt.
Innhold per 100 g
Energi, kJ: 485
Energi, kcal: 116
Protein, g: 17,0
Karbohydrater, g: 0,3
Fett, g: 5,0
Antall tilsetningsstoffer: 5,0
Inneholder E 250, E 249 eller E 251 (nitritt): ja
Andel kjøtt (%): 79,00
Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: svinekjøtt, vann, salt
Vekt, g: 154
Produsent: Nordfjord Kjøtt AS
Pris, kr: 24,50
Denne saken ble første gang publisert 18/10 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.