Test av skinkepålegg

Coop Smak Forskjellen Kokt Skinke

Sterk nummer to - nest best i testen!

TESTET: DinKost.no har testet 30 forskjellige skinkepålegg av svin, kylling eller kalkun.
TESTET: DinKost.no har testet 30 forskjellige skinkepålegg av svin, kylling eller kalkun. Foto: FOTO: Petter Berg, HM Foto
Sist oppdatert

Coop Smak Forskjellen Kokt Skinke

Merket med Nøkkelhullet og Nyt Norge (norske råvarer). Tradisjonell oppskrift. Aller best på antall tilsetningsstoffer, og veldig bra på kalorisiden også. Det kunne gjerne vært enda mer kjøtt i det ferdige produktet, 80 % er ikke nok til fullt hus, dessverre.

Innhold per 100 g

Energi, kJ: 377

Energi, kcal: 90

Protein, g: 18,0

Karbohydrater, g: 0,0

Fett, g: 2,0

Antall tilsetningsstoffer: 3,0

Inneholder E 250, E 249 eller E 251 (nitritt): ja

Andel kjøtt (%): 80,00

Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: svinekjøtt, vann, salt

Vekt, g: 100

Produsent: Fatland AS

Pris, kr: 28,90

Denne saken ble første gang publisert 18/10 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også