Test av skinkepålegg

Finsbråten Herregårdskinke

Høy andel kjøtt - 84 % - er med på å sikre en femmer.

TESTET: DinKost.no har testet 30 forskjellige skinkepålegg av svin, kylling eller kalkun.
TESTET: DinKost.no har testet 30 forskjellige skinkepålegg av svin, kylling eller kalkun. Foto: FOTO: Petter Berg, HM Foto
Sist oppdatert

Finsbråten Herregårdskinke

Dårlig trykk på ingredienslisten gjør det nesten umulig å lese hva det står. Men vi tolker i beste mening, og finner at produktet er et godt valg innen skinker. Spesielt bra med høy andel kjøtt, men også bra fordi det er lite kalorier ute og går.

Innhold per 100 g

Energi, kJ: 406

Energi, kcal: 97

Protein, g: 17,0

Karbohydrater, g: 0,5

Fett, g: 3,0

Antall tilsetningsstoffer: 7,0

Inneholder E 250, E 249 eller E 251 (nitritt): ja

Andel kjøtt (%): 84,00

Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: svinekjøtt, vann, salt

Vekt, g: 120

Produsent: Finsbråten AS

Pris, kr: 41,50

Denne saken ble første gang publisert 18/10 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også