Test av middagsnudler

Bali Kitchen Broad Noodles

Magert og saltrikt.

TEST: DinKost har testet 20 middagsnudler.
TEST: DinKost har testet 20 middagsnudler. Foto: FOTO: Petter Berg, HM Foto
Sist oppdatert

Bali Kitchen Broad Noodles

Middagsnudlene har hvetemel som hovedingrediens. Resultatet av dette er et fettfattig produkt, men også et produkt som bare får middels skår på protein. Karbohydratinnholdet er også middels og energiinnholdet i nedre sjikt. Dårligste skår på natriuminnhold.

Innhold (nudler):

Hvetemel, vann, salt, gurkemeie

Vekt: 200 g

Næringsinnhold pr. 100 g

Energi: 1436,4 kJ (342 kcal)

Protein: 8,2 g

Karbohydrater: 56,6 g

hvorav sukkerarter: i.o.

Fett: 0,4 g

hvorav mettet fett: i.o.

Kostfiber: i.o.

Natrium: 0,944 g

Denne saken ble første gang publisert 22/06 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også