Test av grillpølser

Finsbråten Spansk Krydder Knäcker

Her får du nest mest kjøtt i testen.

TEST: Ny grillsesong, nye grillpølser. DinKost.no har sjekket næringsinnholdet i 30 pølser til å slenge på grillen.
TEST: Ny grillsesong, nye grillpølser. DinKost.no har sjekket næringsinnholdet i 30 pølser til å slenge på grillen. Foto: Foto: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto
Sist oppdatert

Finsbråten Spansk Krydder Knäcker

Med en kjøttandel på hele 84 %, er det bare såvidt ikke Finsbråtens spanske krydderknäcker topper testpølsene. Det ser likevel ut til at en god del av det kjøttet er ganske fett, siden 1/5 av pølsen er fett. Men er det virkelig nødvendig med 7 tilsetningsstoff?

Innhold per 100 g

Energi, kJ: 1012

Energi, kcal: 244

Protein, g: 10,0

Karbohydrater, g: 6,0

Fett, g: 20,0

Andel kjøtt, %: 84,0

Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: svine- og storfekjøtt, vann, norsk småflesk

Salt, %: ikke oppgitt

Antall tilsetningsstoffer: 7

Mengde, g: 300

Pris, kr/stk: 29,90

Pris, kr/kg: 99,67

Denne saken ble første gang publisert 10/05 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også