Test av påskegodt

Anthon Berg Marcipan Påskeæg Med Nougat

Dyr kos, men også i øvre sjiktet av påskekosen. Smart valg!

TEST: DinKost.no har sjekket næringsinnholdet i 25 gule og lilla poser med påskesnadder.
TEST: DinKost.no har sjekket næringsinnholdet i 25 gule og lilla poser med påskesnadder. Foto: Bjørn Inge Karlsen HM Foto
Sist oppdatert

Anthon Berg Marcipan Påskeæg Med Nougat

Marspianegg fylt med 10 % nougat og overtrukket med 8 % mørk og 24 % lys sjokolade.

Kanskje ingen overraskelse at dette er den dyreste påskekosen, per 100 g vare.

Innhold per 100 g

Energi, kJ: 2275

Energi, kcal: 540

Protein, g: 11

Karbohydrater, g: 46

Fett, g: 34

Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: sukker, mandler 18 %, aprikoskjerner

Antall tilsetningsstoffer: 3

Vekt, g: 90

Pris, kr: 34,90

Kr/100 g: 38,78

Denne saken ble første gang publisert 18/04 2011, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også