Test av nudler

Yum Yum Tom yum Shrimp flavour

Lite energi, men også lite protein.

TEST: Ernæringsfysiolog Lise von Krogh har sjekket næringsinnholdet i 24 forskjellige porsjonsnudler på oppdrag for DinKost.no.
TEST: Ernæringsfysiolog Lise von Krogh har sjekket næringsinnholdet i 24 forskjellige porsjonsnudler på oppdrag for DinKost.no. Foto: Foto: Petter Berg, HM Foto
Sist oppdatert

Yum Yum Tom yum Shrimp flavour

Selv om produktet inneholder lite energi så er det heller ikke en spesielt god kilde til protein. Karbohydratinnholdet får nest best skår, mens middels skår på fett. Fordi saltinnholdet er ukjent så blir det bunnskår på natrium. Får trekk på tilsetingsstoffer.

Innhold (nudler): Hvetemel, palmeolje, modifisert tapiocastivelse, kraft (E621, E627, E631), soyasauspulver, aroma, surhetsregulerende middel (E330), salt, stivelse, surhetsregulerende middel (E452, E500, E501), fortykningsmiddel (E466, E412)

Sukker, salt, smaksforsterkere og palmeolje i krydderposen? salt, smaksforsterkere, palmeolje, sukker

Vekt, g: 85

Næringsinnhold pr pose/beger:

Energi: 1320 kJ (310 kcal)

Protein: 6 g

Karbohydrater: 45 g

hvorav sukkerarter: i.o.

Fett: 12 g

hvorav mettet fett: i.o.

Kostfiber: i.o.

Natrium: i.o.

Denne saken ble første gang publisert 24/03 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også