Fra emballasjen: Mørk og kraftig Gudbrandsdalsost. Om du reiser tilbake i tid og spør om brunost, er det denne varianten av Gudbrandsdalsost du får. Seterdrift i Gudbrandsdalen og koking i gryte over åpen ild, ga Heidal den særpregede mørke fargen. Denne osten er karamellaktig og rik på smak.

Innhold per 100 g

Energi, kJ/kcal: 1923/461

Protein, g: 11

Karbohydrater, g: 39

Fett, g: 29

Kalsium, mg: 350

Fosfor, mg: 450

Magnesium, mg: 60

Vitamin A, mikrog: 330

Riboflavin, mg: 1,2

Ingredienser i synkende rekkefølge: Myse, pasteurisert geitmelk (124 g til 100 g ferdigvare), fløte, pasteurisert melk

Tilsetningsstoffer: nei

Vekt, g: 1000

Produsent: Tine BA

Pris, kr: 105

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Tine
Pris 105

Konklusjon

Mye kalorier og fett trekker denne brunosten ned mot bunnsjiktet.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!