Laget med ekte vanilje og fløte. Tine har laget denne riskremen på oppdrag fra Fjordland, så det er ikke rart de er nokså like, både med tanke på næringsinnholdet og på ingrediensene. Middels dessert som såvidt kommer opp på 4 på grunn av et lavt innhold av fett.

Smaksvurdering ved Arnie Stalheim:

Riskremen: Bra konsistens, litt lite søt. En litt ubestemmelig unote i smaken.

Sausen: Kraftig smak, men med en litt ugrei, ufrisk note.

Smakskarakter: 3 av 6

Innhold per 100 g:

Kalorier, kJ/kcal: 601/143

Protein, g: 2,7

Karbohydrater, g: 21

Fett, g: 5,3

Tre viktigste ingredienser: helmelk, ris, kremfløte

Total mengde tilsatt sukker, %: 10

Tilsetningsstoffer: emulgator, stabilisator, aroma, surhetsregulerende middel, konserveringsmiddel

Antall porsjoner i forpakningen: 2

Vekt, g: 2x128

Kcal per porsjon: 183

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Fjordland
Pris 22,90

Konklusjon

En middels dessert som så vidt bikker midten pga lite fett.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!