Test av leverpostei

Mills Provence Leverpostei med hvitløk og soltørket tomat

Fristende navn, men ikke så fristende innhold - mye karbohydrater trekker ned.

Test av leverpostei
Test av leverpostei Foto: Foto: Bjørn Inge Karlsen/HM Foto
Sist oppdatert

Mills Provence Leverpostei med hvitløk og soltørket tomat

Fra emballasjen: Bakt i ovn, ekstra saftig og god.

Vurdering: Fersk, ovnsbakt leverpostei. Et høyt karbohydratinnhold tyder på et blandingsprodukt med mye mel eller stivelse, noe som ikke er bra.

Innhold per 100 g vare

Kalorier, kJ/kcal : 1000 / 240

Protein, g : 11

Karbohydrater, g : 13

Fett, g : 16

Mettet fett, g : Ikke oppgitt

Salt, g (evt natrium, g) : Ikke oppgitt

Jern, mg : Ikke oppgitt

Andel lever (%), type : 27, svin

Andel kjøtt (%), type : Ikke oppgitt

Inneholder fisk : Nei

Mengde i forpakningen, g : 195

Denne saken ble første gang publisert 20/10 2010, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også