Test av leverpostei

Stabburet Fersk Hjemmelaget med kvernet pepper

Her får du mye lever, men likevel bare middels med jern. Ender opp på en treer.

Test av leverpostei
Test av leverpostei Foto: Foto: Bjørn Inge Karlsen/HM Foto
Sist oppdatert

Stabburet Fersk Hjemmelaget med kvernet pepper

Fra emballasjen: Hjemmelaget og saftig. Hemmeligheten er den omsorgsfulle kombinasjonen av ekte råvarer og lang steketid.

Vurdering: Fersk, ovnsbakt leverpostei. Pluss for høyt innhold av lever. Jerninnholdet er helt midt på treet i denne testen.

Innhold per 100 g vare

Kalorier, kJ/kcal : 1050 / 250

Protein, g : 11

Karbohydrater, g : 5

Fett, g : 21

Mettet fett, g : Ikke oppgitt

Salt, g (evt natrium, g) : 1,9

Jern, mg : 5,7

Andel lever (%), type : 36, svin og storfe

Andel kjøtt (%), type : Ikke oppgitt

Inneholder fisk : ansjos

Mengde i forpakningen, g : 155

Denne saken ble første gang publisert 20/10 2010, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også