Tre hovedingredienser: Frozen yoghurt naturell 46%, fruit sorbet blåbær og tranebær 54%

Mengde, ml: 500

Innhold per 100 g:

Energi, kcal: 116

Protein, g: 1,7

Karbohydrat, g: 24,8

Hvorav sukkerarter, g: 24,8

Fett/hvorav mettet fett, g: 1,0/0,7

Andel yoghurt, %: 40

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Hennig-Olsen Is AS
Pris 50

Konklusjon

En blanding av yoghurtis og sorbet gir lite kalorier og minst fett av alle. Får full uttelling for høyest innhold av yoghurt.  Middels innhold av sukker og minst protein av alle grunnet miksen med sorbet.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!