Test av pasta

Fryst Laksepasta i fløtesaus

Ti prosent laks er ikke nok til å redde denne pastamiddagen.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

FOR LITE FISK: Laksepasta i fløtesaus fra Fryst.

FOR LITE FISK: Laksepasta i fløtesaus fra Fryst. Foto: Foto: Petter Berg / HM Foto

Næringsinnhold pr. 100 gram:

Energi: 118 kcal

Protein: 5,5 g

Karbohydrat: 15 g

Fiber: -

Sukker: -

Fett: 4 g

Salt: 1,1 g

Spesifikasjoner

Produsent Fryst
Pris 45

Konklusjon

Fet fisk er en super kilde til omega-3 og proteiner, derfor er det synd at det er så lite laks i denne retten (10 prosent).

Selv om retten inneholder laks og fløtesaus, er pasta hovedingrediensen.

Middagen er ellers midt på treet i antall kalorier, proteininnhold og karbohydratinnhold, og har mest salt av alle produktene i testen.

Samlet sett er ikke dette sunn middagsmat.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag