Somebody passer for deg som har sterk nok viljestyrke til å klare deg helt på egen hånd

VGs Vektklubb passer for deg som har selvdisiplin nok til å klare slankekuren på egen hånd, men som vil utveksle erfaringer med andre slankere

Libra passer for deg som ikke er så vant med internett og som vil ha en slankekur basert på den gylne middelvei

Grete Roede passer for deg som vil ha full pakke – både en fyldig internetttjeneste og personlig oppfølging

Din Kost passer for deg som vil velge mellom mager mat og GI-mat, og som vil ha profesjonell hjelp fra en ernæringsfysiolog

Bladet Ute & inne satt redaksjonen på slankekur for å finne det ut.

Praktisk på nett

Å slanke seg kan være en ensom sak. Om motivasjonen er på topp, kan det være vanskelig å få med resten av familien på moroa - eller motivasjonen kan ligge paddeflat etter flere mislykkede forsøk.

Mange melder seg på slankekurs for å ta knekken på de uønskede kiloene, men dette er heller ikke en form for slankekur som passer for alle, enten det er slunken lommebok, bosted utenfor allfarvei eller sprengt timeplan som gjør det vanskelig å sette av en kveld i uka til å møtes sammen med kurslederen.

Gikk ned 14 kilo - til sammen!

Derfor kan slankekurs på nett være løsningen for mange. Det har etter hvert blitt mye å velge mellom også, både når det gjelder pris og tilbud.

For å finne ut av hva som passer best for hvem, sendte Ute & inne nesten hele redaksjonen på slankekur. Vi gikk ned til sammen nesten 14 kilo i løpet av to måneder og fikk grundig testet hva slankeklubbene har å by på.

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!