Test av fiskemiddag

Lofoten Rett fra Napoli laksepasta

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

TEST: Lofoten Rett fra Napoli laksepasta.

TEST: Lofoten Rett fra Napoli laksepasta. Foto: Foto: Petter Berg/HM Foto

Mengde: 450 g.

Tilberedning: Varmes i mikrobølgeovn.

Andel fisk: 26 % laks.

Informasjon på emballasjen: Det står at det er 1 stor porsjon, og det stemmer! 945 kcal er jammen mye på en porsjon. Skryter av naturlig omega-3-innhold, men de glemmer å deklarere hvor mye (eller lite) det er i retten.

Ingredienser: Fløte er hovedingrediensen, og det er ikke bra. Fullkornpasta er bra, men det er kun 13 %. Pluss for at retten ikke inneholder noen mystiske ingredienser.

Smak/utseende: God fisk, men altfor lite av den. Masse fløtesaus dreper grønnsakene, som etter tilberedning er ganske misfargede og uspennende.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 70

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag