Test av fiskemiddag

Lofoten Rett fra Napoli laksepasta

Sist oppdatert
TEST: Lofoten Rett fra Napoli laksepasta.
TEST: Lofoten Rett fra Napoli laksepasta. Foto: Foto: Petter Berg/HM Foto

Mengde: 450 g.

Tilberedning: Varmes i mikrobølgeovn.

Andel fisk: 26 % laks.

Informasjon på emballasjen: Det står at det er 1 stor porsjon, og det stemmer! 945 kcal er jammen mye på en porsjon. Skryter av naturlig omega-3-innhold, men de glemmer å deklarere hvor mye (eller lite) det er i retten.

Ingredienser: Fløte er hovedingrediensen, og det er ikke bra. Fullkornpasta er bra, men det er kun 13 %. Pluss for at retten ikke inneholder noen mystiske ingredienser.

Smak/utseende: God fisk, men altfor lite av den. Masse fløtesaus dreper grønnsakene, som etter tilberedning er ganske misfargede og uspennende.

Denne saken ble første gang publisert 07/01 2009, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også