Test av fiskemiddag

Bjellands Fiskeboller i kraft

TEST: Bjellands Fiskeboller i kraft.
TEST: Bjellands Fiskeboller i kraft. Foto: Foto: Petter Berg/HM Foto
Sist oppdatert

Mengde: 800 g (hvorav 550 g fiskeboller).

Tilberedning: Varmes i hvit saus.

Andel fisk: Det står 55 % "ren fin fisk", men hva er det?

Informasjon på emballasjen: Dette er jo bare en del av en middag, og en svært mager en i tillegg. Proteininnholdet er mye lavere enn i ren fiskefilet, så dette bør være unntaket når det gjelder fiskespising, og ikke hovedregelen. Produsenten kaller fiskeboller et festmåltid for hele familien - vel ...

Ingredienser: De kunne gjerne opplyst hva slags fisk det er snakk om her. Torsk? Sei? Uansett er den hvit, og det betyr lite fett og lite av det sunne omega-3-fettet. Ellers er ingrediensene de samme som du kunne hatt i blandingen selv.

Smak/utseende: Smaken er ikke spesielt spennende, så urter eller karri i sausen må til. Konsistensen er ok.

Denne saken ble første gang publisert 07/01 2009, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også