Test av fiskemiddag

Findus God gammeldags fiskegrateng

TEST: Findus God gammeldags fiskegrateng.

TEST: Findus God gammeldags fiskegrateng. Foto: Foto: Petter Berg/HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Mengde: 500 g.

Tilberedning: Stekes i ovn i 50 minutter.

Andel fisk: 30 % torsk

Informasjon på emballasjen: Står at det er 2 porsjoner, men da trenger du noe annet i tillegg. For selv om det er mye makaroni her, er ikke dette to komplette middager. I tillegg må du legge til grønnsaker. Saltinnholdet er 1 %, noe som er bra. Hele esken inneholder 650 kcal.

Ingredienser: Det er torsk det er mest av her, men det er mer vann og egg enn makaroni, noe som tyder på at dette ikke er et komplett måltid. Det er visse ingredienser vi ikke ville hatt oppi om vi laget den selv, som fargestoff og emulgator.

Smak/utseende: Toppen smaker godt, men det er litt mye av den. Og det smaker mer pasta enn fisk, merkelig nok. Mild i smaken.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 38

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag