Test av fiskemiddag

Euroshopper Fiskpinnar

TEST: Euroshopper Fiskpinnar.

TEST: Euroshopper Fiskpinnar. Foto: Foto: Petter Berg/HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Mengde: 900 g.

Tilberedning: Stekes i ovn i 10 minutter.

Andel fisk: 58 % torskefilet

Informasjon på emballasjen: Her er det en grundig ingrediensliste, til og med krydderne står på! Og saltmengden er oppgitt til 0,6 %, noe som er meget bra. Energiinnholdet er noe høyere enn i de andre produktene, fordi det unektelig er trukket en del fett inn i krisplaget på utsiden av fisken. Men nivået av protein er høyere enn i de andre kakene og puddingene.

Ingredienser: Bortsett fra en stabilisator er alle ingrediensene noe vi selv kunne brukt.

Smak/utseende: Forbausende god smak! Litt grå fisk, så vi trodde det var sei. Paprikaen i krydderblandingen setter nok farge på utsiden av fiskepinnene, de er nokså oransje.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 17

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning