Test av fiskemiddag

Euroshopper Fiskpinnar

TEST: Euroshopper Fiskpinnar.

TEST: Euroshopper Fiskpinnar. Foto: Foto: Petter Berg/HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Mengde: 900 g.

Tilberedning: Stekes i ovn i 10 minutter.

Andel fisk: 58 % torskefilet

Informasjon på emballasjen: Her er det en grundig ingrediensliste, til og med krydderne står på! Og saltmengden er oppgitt til 0,6 %, noe som er meget bra. Energiinnholdet er noe høyere enn i de andre produktene, fordi det unektelig er trukket en del fett inn i krisplaget på utsiden av fisken. Men nivået av protein er høyere enn i de andre kakene og puddingene.

Ingredienser: Bortsett fra en stabilisator er alle ingrediensene noe vi selv kunne brukt.

Smak/utseende: Forbausende god smak! Litt grå fisk, så vi trodde det var sei. Paprikaen i krydderblandingen setter nok farge på utsiden av fiskepinnene, de er nokså oransje.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 17

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag