Test av fiskemiddag

Euroshopper Fiskekaker

TEST: Euroshopper Fiskekaker.

TEST: Euroshopper Fiskekaker. Foto: Foto: Petter Berg/HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Mengde: 700 g.

Tilberedning: Stekes i panne.

Andel fisk: 30 % blandet fisk.

Informasjon på emballasjen: Dette er et ekko av fiskepuddingen til ICA, nemlig hvitlaks og surimi. Men kakene har høyere fettinnhold, og saltmengden er ikke oppgitt.

Ingredienser: Hm, det er veldig mye her vi ikke har i kjøkkenskapet. Og det er ikke et godt tegn!

Smak/utseende: Helt smakløs, og svært finkvernet (surimi) slik at teksturen er helt glatt. Smaker egentlig mye fett. Kanskje fordi mye ligger på utsiden?

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 25

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag