Søndag

Dagens forslag til frokost, lunsj, middag og mellommåltid for deg som trener.

SØNDAGSMENY: Frokostmelett, sandwich med spekeskink, skalldyrwok.

SØNDAGSMENY: Frokostmelett, sandwich med spekeskink, skalldyrwok. Foto: FOTO: Crestock

Publisert

Frokost: Frokostomelett

Lunsj: Dobbel sandwich med spekeskinke og kremost

Middag: Skalldyrwok med ingefær og soyasaus

To forslag til mellommåltid eller kveldsmat:

3 ss havregryn, 10 rosiner og 5 hakkede mandler med 1,5 dl biola naturell

1 håndfull nøtter

--------------------------------------------------------

Frokostomelett

(Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt)

Ingredienser:

  • 2 stk. egg
  • 2 ss vann
  • litt salt
  • litt smør til steking

Fremgangsmåte:

Forslag til fyll: Revet ost, smørdampet purre, røkt fisk eller krydderurter.

Tilbehør: Salat, tomat, agurk, urter og godt brød.

Visp sammen egg, vann og salt og hell røren i en liten stekepanne. Pannen må være så varm at en smørklatt freser når den slippes oppi. Trekk røren inn mot midten slik at massen på toppen flyter ut til sidene. Legg på ønsket fyll og brett den ene halvparten over den andre. Hvelv omeletten over på tallerken slik at undersiden kommer opp.

Serveres med salat, agurk- og tomatskiver.

Det tar ca. ett minutt å lage en porsjonsomlett.

TV 2 © God morgen Norge

Dobbel sandwich med spekeskinke og kremost

Se hele oppskriften

Til 1 porsjon

2 skiver Brød

Olivenolje

1 fedd Hvitløk

Kremost

Salat

Tomat

3 skiver Spekeskinke

Inkognito

Skalldyrwok med ingefær og soyasaus

Spretne scampi sammen med masse grønt og nudler. Du kan selvsagt bytte ut nudlene med kokt ris ved siden av om ønskelig.

Se hele oppskriften

Til 4 porsjoner

500 g Scampi

50 g Pak choy

1 stk Gulrot

1 stk Paprika

1 stk Paprika

100 g Brokkoli, i buketter

100 g Blomkål

100 g Sukkererter

50 g Stangselleri

100 g Mais

200 g Nudler

2 ss Olje, nøytral

1 ss Sesamolje

2 ss Ingefær, revet

4 ss Soya

1 stk Lime

2 ss Dill

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning