Line Victoria Husby vil ha bort samboer-kiloene

Slanker seg med ekstremkur

Line Victoria Husby tar opp kampen mot kiloene og hun er ikke nådig mot seg selv.

SKYLDER PÅ KJÆRESTEN: Line Victoria Husby legger skylden for sine ekstra kilo på kjæresten Kristoffer Blixt.

SKYLDER PÅ KJÆRESTEN: Line Victoria Husby legger skylden for sine ekstra kilo på kjæresten Kristoffer Blixt. Foto: Foto: Lasse Eriksson

Publisert Oppdatert

Hjemme hos Zahid Ali begynte jeg å lure på hvor katten egentlig var blitt av.

Line Victoria Husby (28) er beste kjent som den overtalende, høylytte energibomben på TV 2 som har evnen til å prate nonstop uten pinlige pauser til bare et kamera.

Kickstarter kuren

Den søte blondinen ser strålende ut som alltid, men mener selv at hun hun må ned i vekt for å føle seg helt på topp.

Derfor er hun nå i gang med «prosjekt slankekur». Den «4-stjerners middag»-aktuelle skiensjenta forteller at hun tyr til drastiske midler for å bli kvitt de ekstra kiloene.

- Akkurat nå er det lavkarbo kombinert med lavkalori slik at jeg får en kickstart. Jeg er jo en ekte jojo-slanker, men nå skal jeg ned i vekt! erklærer Line til Her og Nå.

Matglad mann

Vanligvis er ikke Line spesielt opptatt av mat, og hadde det vært opp til henne hadde hun like gjerne spist mikromat hver dag. Men kjæresten hennes er som menn flest og liker å spise godt. derfor lager hun gjerne mat til ham.

I høst ble Line sammen med den svenske dykkerinstruktøren Kristoffer Blixt (28) og hun legger deler av skylda for de nye kiloene på ham.

- Er det hjemmekos og sofasliting sammen med mannen i ditt liv som har forårsaket denne kroppslige forandringen?

- Hahaha, ja det kan du si. Jeg har rett og slett smelt på meg de obligatoriske samboerkiloene, ler Line, som ser ut til å trives svært godt med sin strenge og sunne livsstil.

Slankepause

Under innspillingen av «4-stjerners middag» dukker Line opp på skjermen sammen med Shabana Rehman, Zahid Ali og André Jerman. Slankekuren måtte settes på på pause.

- Jeg tror jeg aldri har spist så mye på en uke i hele mitt liv, fire dager med tre retters middag tar på! Og ikke bare det, men jeg fikk servert ting jeg nesten ikke visste hva var.

- Hjemme hos Zahid Ali begynte jeg å lure på hvor katten egentlig var blitt av, spøker Line.

TV-AKTUELL: TVNorge mandager kl. 1930

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning