Rullekake

Rullekake med masse deilige bær smaker godt hele året.

Rullekake med masse deilige bær smaker godt hele året. Når det ikke er sesong for friske bær, kan du finne dem i frysedisken, og det smaker nesten like godt.
Rullekake med masse deilige bær smaker godt hele året. Når det ikke er sesong for friske bær, kan du finne dem i frysedisken, og det smaker nesten like godt. Foto: Foto: Svein Brimi
Sist oppdatert

(10 stk.)

3 egg

1 dl sukker

2 dl hvetemel

1 ts bakepulver

lettsyltetøy, frukt- el. bærmos

Pisk egg og sukker til eggedosis.

Bland i mel og bakepulver og rør det lett inn i eggedosisen. Fordel røren på bakepapir i en liten langpanne. Stekes i ovnen på midterste rille ved 220º i 8-10 min. Hvelv kaken på matpapir strødd med litt sukker. Fordel raskt lettsyltetøy eller frukt/bærmos på kaken og rull sammen. Pakk rullen inn i matpapir og la den avkjøles. Pynt med litt kesam eller lettrømme og friske bær.

Til saken: Søtt, men ikke syndig

Denne saken ble første gang publisert 11/02 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også