Gulrotmuffins

Her er Inger Kløkstads oppskrift på gulrotmuffins.

Inger Kløkstads gulrotmuffins er saftige og gode.

Inger Kløkstads gulrotmuffins er saftige og gode. Foto: Foto: Svein Brimi

Publisert Oppdatert

(9 stk.)

2 egg

60 g sukker

2 ts vaniljesukker

200 g fin sammalt hvete

1 ts kanel

1 ts natron

½ ts salt

ca. 250 g reven gulrot

200 g knust ananas eller revne epler

50 g rosiner

50 g hasselnøtter

50 g lettmargarin

Pisk egg og sukker til eggedosis, tilsett de øvrige ingrediensene og rør det hele godt sammen (eller bruk kjøkkenmaskin).

Stekes i store muffinsformer midt i ovnen på 180° i ca. 25 min.

Denne deigen kan også bakes ut som kake. Da bruker du en kakeform (ca. 22 cm i diameter) og steker den på samme temperatur i ca. 30 min.

Til saken: Søtt, men ikke syndig

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag